Producten voor ondernemers

Producten voor ondernemers

Als bedrijf is het belangrijk om een toegankelijke en veilige website te hebben. Gelukkig zijn er vier essentiële stappen die u kunt nemen om dit te bereiken:

1. Toegankelijkheid: Zorg ervoor dat iedereen toegang heeft tot uw website, ook mensen met een handicap, door het gemakkelijk te navigeren en tekstbeschrijvingen, ondertitels en transcripties. te bieden.

2. Veiligheid: Bescherm gebruikersgegevens en verdedig tegen cyberaanvallen door SSL-certificaten, firewalls en beveiligingssoftware te gebruiken. Houd uw website up-to-date met de nieuwste beveiligingspatches.

3. Privacy: Toon uw toewijding aan het beschermen van de privacy van gebruikers door een duidelijk privacybeleid te hebben dat voldoet aan privacywetten. Sta gebruikers toe zich af te melden voor gegevensverzameling.

4. Betrouwbaarheid: Bouw vertrouwen op in uw merk door trustpictogrammen en beveiligingszegels aan uw website toe te voegen en te laten zien dat het betrouwbaar is. Door deze stappen te nemen, kunt u er zeker van zijn dat uw website toegankelijk, veilig en betrouwbaar is.

Het begint bij een goede input van klant naar proces: het formulier

Alles over digitale formulieren en documenten

Digitale formulieren en PDF’s moeten toegankelijk gemaakt worden voor iedereen, inclusief mensen met een beperking. Dit zorgt ervoor dat iedereen gemakkelijk online bronnen kan gebruiken. Mensen met visuele, auditieve of cognitieve beperkingen kunnen baat hebben bij toegankelijke formulieren. Toegankelijke digitale formulieren moeten gemakkelijk te begrijpen zijn, gemakkelijk in te vullen zijn, en werken met verschillende invoermethoden en hulpmiddelen. PDF-documenten moeten ontworpen worden met toegankelijkheid in gedachten. Dit omvat het correct taggen van inhoud, het bieden van alternatieven voor visuele inhoud zoals afbeeldingen en het logisch ordenen van gegevens met koppen en stijlen. Het toegankelijk maken van digitale formulieren en PDF-bestanden voor iedereen is belangrijk om gelijke toegang tot digitale informatie en diensten te bieden. De formulierenarchitect heeft met jarenlange ervaring in het maken van toegankelijke documenten en formulieren dé expertise in huis om dit voor zijn klanten te realiseren. 

Dan is het nodig om te zorgen dat je website toegankelijk is voor iedereen, maar dan ook iedereen.

Alles over ontwerpen van toegankelijke websites

Gehost in een veilige omgeving met expertise van goede support.

Alles over het hosten van toegankelijke websites

U wilt uw website snel, eenvoudig en goed live brengen. Met webhosting van VisionEd zit u goed; genoeg capaciteit voor al uw pagina’s, geschikt voor uiteenlopende typen CMS (WordPress, Drupal) en deskundige ondersteuning door VisionEd en hostingpartner Internet Today als 2e lijns helpdesk. De flexible pakketten van bieden u exact wat u nodig heeft, nu en in de toekomst.

Veiligheid volgens de AVG wetgeving is de eerste prioriteit. Ik werk samen met een aantal uitstekende hostingproviders die weten waar ze over praten en ook doen wat ze beloven. Zo kan ik garanderen dat uw websites voldoen aan alle eisen conform het Platform Internetstandaarden (o.a. WCAG 2.0, 2.1) en gehost in een betrouwbare, veilige omgeving met SSL certificaat. SSL certificaten worden steeds belangrijker. Als je een kleine website hebt voor bijvoorbeeld je hobby begin je met Let’s Encrypt. Werk je met klantdata altijd een van de betaalde abonnementen kiezen. Schaalbaar als de site uit zijn jasje groeit. Bekijk hier welke SSL certificaten ik onder andere aanbiedt.

Weet u hoe belangrijk het is om uw website veilig en betrouwbaar te houden? Het gebruik van een SSL-certificaat is daarbij essentieel. Met onze service kunt u zonder enige zorgen genieten van de voordelen van een veilige website. Verzeker uw bezoekers van een betrouwbare werkwijze en toon aan dat u hun privacy hoog in het vaandel hebt staan. Wij bieden verschillende niveaus van SSL-certificaten, waaronder geavanceerde EV-certificaten. Met ons Wildcard SSL-certificaat is uw volledige website beschermd, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over afzonderlijke subdomeinen. Het installeren van onze certificaten is eenvoudig en ze worden ondersteund door alle moderne browsers. Kies onze service en bescherm uw website op een veilige en betrouwbare manier. Zo hoeft u geen onnodige risico’s te nemen en kunt u met volle teugen genieten van uw online succes!

Wil je ook de kneepjes van het vak leren; Met de best practices!

De kneepjes van het vak leren van de meester

Toegankelijke websites en formulieren helpen mensen met een beperking om gelijkwaardig deel te nemen aan online activiteiten. Om digitale content toegankelijk te maken, moeten deze makkelijk te zien, gebruiken, begrijpen en duurzaam zijn. Het bieden van toegankelijke online ervaringen heeft veel voordelen, zoals verhoogde onafhankelijkheid, betrokkenheid en betere gebruikerservaringen voor iedereen. Webontwikkelaars, ontwerpers en content creators kunnen leren over toegankelijke websites en formulieren via e-learning cursussen. Organisaties tonen hun betrokkenheid bij inclusiviteit door te voldoen aan internationale normen zoals de Web Content Accessibility Guidelines van W3C en Sectie 508 van de Amerikaanse Rehabilitation Act. Met toegankelijke online ervaringen creëren organisaties een meer inclusieve digitale wereld en bieden zij gelijke toegang tot waardevolle informatie en diensten voor mensen met een beperking.

Bij websites heb je ook stockphoto's nodig. Of je maakt ze zelf maar niet 'jatten' van het internet.

Kies hier je stockphoto's, maak ze zelf of maak een keuze uit het Noun project

Je hebt goede afbeeldingen nodig voor je website, presentaties en social media-berichten. Het gebruik van de juiste afbeeldingen is essentieel voor het overbrengen van je boodschap en het vasthouden van de aandacht van je publiek. Gebruik geen standaard stockfoto’s van Shutterstock of Getty Images. Maak je eigen foto’s of gebruik illustraties van het Noun Project. Dit is gratis en je moet alleen de maker credit geven. Door deze illustraties te gebruiken, kun je een constante stijl creëren en zorgen dat je boodschap opvalt. Kies afbeeldingen die passen bij wat je wilt communiceren en bij je publiek. Gebruik dus goede visuals en communiceer zelfverzekerd met je publiek!

Toegankelijkheid is belangrijk. Ook in bestaande formulieren en documenten

Heb je bestaande pdf documenten of formulieren?
Laat ze dan door mij testen en toegankelijk maken.

Toegankelijkheid is belangrijk. Ook in bestaande websites

Heb je een bestaande website die nog niet toegankelijk is?
Laat deze dan door mij testen en toegankelijk maken.

Maar er zijn meer producten

Groei door slimmer te werken en optimaliseer je SEO met Piwik Pro

Per 1 augustus 2023 volgen deze producten.